Get Adobe Flash player

medewerkers Pastoor Van Ars

Voor adresgegevens : zie wijkfolder

 

Parochieploeg

De leden van onze ploeg zijn E.H. Robbrecht De Latte (pastoor), Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Kerkraad

Roger De Roeck, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Raf Van der Veken, Chris Vermeire-Fauconnier.

 

V.Z.W. Parochiecentrum “Ons Heem”:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 

Kosteres:

Godelieve De Langhe 03 776.77.95

 

Lectoren

De schuldbeden, de eerste lezing, de voorbeden (en de bezinning na de communie) worden gelezen door lectoren.

Verschillende mensen komen om beurt aan bod.

Wie interesse heeft kan dit melden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 

 

Misdienaars

Kinderen die graag de mis willen helpen verzorgen als misdienaar kunnen zich aanmelden bij Godelieve De Langhe, kosteres.

Men werkt met een beurtsysteem.

 

Koren

Er zijn twee koren die de vieringen opluisteren: een beperkt aanzingkoor en “Schakel”, een meer geoefend koor, met dirigent EH Luc Van Meersche. Zie ook: http://www.schakelkoor.be/

 

Bloemen

Verantwoordelijke voor de bloemversiering in de kerk is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 

De medewerkers zijn ons dierbaar en zijn belangrijk

 

Klik op de knoppen voor specifieke info van een andere kerkplek: