Get Adobe Flash player

ziekenbezoek en communie

Ziekenzalving

Als je een ziekenzalving of ziekenzegening wil aanvragen, kan je contact opnemen met de pastoor.

Ziekenbezoek

Sint Job, Puivelde

Als je graag thuis een ziekenbezoek wil of dat de communie aan huis wordt gebracht, kan je contact opnemen met de pastoor of iemand van de parochieploeg.

Sint Catharina, Sinaai

Als je graag thuis een ziekenbezoek wil of dat de communie aan huis wordt gebracht, kan je contact opnemen met de pastoor of iemand van de werkgroep ziekenpastoraal (contact: Agnes Bogaerts, tel.:03.772.59.51 of email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ).

Sint Andreas en Ghislenus, Belsele

Als je graag thuis een ziekenbezoek wil of je wil dat de communie aan huis wordt gebracht, dan kan je contact opnemen met de pastoor of met Marie-Rose Buslot (03 772 54 02) of met Norbert Deboom (03 776 87 42).

Pastoor Van Ars, Belsele

In een ‘zorgzame’ buurt is er aandacht voor de medemens. Vooral wie ziek is of eenzaam, heeft behoefte aan een luisterend oor, een helpende hand. Vrijwilligers proberen de vinger aan de pols te houden. Geregeld worden er namiddagen georganiseerd om de eenzaamheid van ouderen en zieken te doorbreken.

Wil je graag thuis een bezoek of je wilt de communie aan huis krijgen, of ken je mensen in de wijk die dat graag zouden willen, neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .