Get Adobe Flash player

"Ons Heem" - Pastoor Van Ars

Heem interieur

 

Op 14 september 2014 werd "Ons Heem" feestelijk in gebruik genomen en het werd ook mogelijk voor andere verenigingen, bedrijven en particulieren om de zaal en de vergaderruimte te huren.

We stellen vast dat er hierdoor een zekere overbevraging is gekomen, onder meer omdat de aanvragen komen vanuit een wijde regio die veelal geen enkel raakvlak meer hebben met het sociaal leven in onze lokale gemeenschap. Het is niet aan ons om een inhoudelijke beoordeling te maken bij de verschillende aanvragen maar toch willen wij dat het gebruik van ons Heem dicht aanleunt bij de werking en leefwereld van onze lokale gemeenschap, zeg maar parochiale lokale gemeenschap. Daarom  willen we voortaan selectiever zijn bij het toekennen van een verhuring van het Heem aan derden, wat feesten betreft.

Het criterium om het Heem al dan niet te verhuren zal de verankering in de parochie- en wijkgemeenschap zijn en elke aanvraag zal door de raad van bestuur individueel beoordeeld worden. Bedoeling is dat de verhuring van het Heem aan een persoon moet gebeuren met een ‘gekende’ en duidelijke identiteit en die binding heeft met onze lokale gemeenschap.

 

Je kan hier het Huishoudelijk Reglement bekijken, en hier de Gebruiksovereenkomst  Reserveren kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. aan de hand van de gebruiksovereenkomst.

 

 

 

 

Meer info op: Facebook

 

Documenten:

Huishoudelijk Reglement

Gebruiksovereenkomst