Ziekenzalving

Als je een ziekenzalving of ziekenzegening wil aanvragen, neem je contact op met de pastoor.

Ziekenbezoek

Wie graag een ziekenbezoek wil of de communie thuis wil ontvangen, kan contact opnemen met de pastoor of iemand van de lokale pastorale groep.

 

Voor Sint Catharina, Sinaai

kan je ook contact opnemen met iemand van de werkgroep ziekenpastoraal (contact: Agnes Bogaerts, tel.:03.772.59.51 of email: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. ).

Sint Andreas en Ghislenus, Belsele

kan je ook contact opnemen met Marie-Rose Buslot (03 772 54 02) of met Norbert Deboom (03 776 87 42) van de werkgroep Samana.

Pastoor Van Ars, Belsele

In een ‘zorgzame’ buurt is er aandacht voor de medemens. Vooral wie ziek is of eenzaam, heeft behoefte aan een luisterend oor, een helpende hand. Vrijwilligers proberen de vinger aan de pols te houden. Geregeld worden er namiddagen georganiseerd om de eenzaamheid van ouderen en zieken te doorbreken.

Wil je graag thuis een bezoek of je wilt de communie aan huis krijgen, of ken je mensen in de wijk die dat graag zouden willen, neem dan contact op met Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien..