Op zoek naar een lokaal?

De parochielokalen in Belsele Sint-Andreas, Hof van Belsele te Belsele beschikken over een A-zaal (capaciteit 100 personen), een B-zaal (70 personen), een keuken.
Daarnaast is er nog het Sint-Andreasheem (ongeveer 10 personen).

U kan een lokaal aanvragen via e-mail Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. of  op telefoonnummer 0479 18 35 94  tijdens het spreekuur, zie hieronder verder.

Het spreekuur  is op woensdagavond van 18 tot 19 uur.
Op dat tijdstip is het mogelijk om de zaal te bezichtigen en te bespreken, en om gebruiksnota’s te betalen.
Ook het gsm-nummer van de zaal is 0479 18 35 94 en te bereiken op dat tijdstip.
Zaalbespreking en ontvangst van afrekeningen blijven ook mogelijk via e-mail.
Gebruik daarvoor uitsluitend het adres Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. .
Het is het enige adres dat door de beheerders samen kan gelezen worden.

 
Op 9 juni 2021 startte onze nieuwe zaalverantwoordelijke Gery Smet.
 
Het spreekuur op woensdagavond van 18 tot 19 uur in het bespreeklokaaltje van de conciërgewoning blijft ongewijzigd. Op dat tijdstip is het ook opnieuw mogelijk om de zaal te bezichtigen en te bespreken, en om gebruiksnota’s te betalen. Respecteer wel bij uw bezoek altijd de geldende coronamaatregelen (mondkapje, afstand houden). Ook het gsm-nummer van de zaal is ongewijzigd en te bereiken op dat tijdstip.

Zaalbespreking en ontvangst van afrekeningen blijven zoals voorheen mogelijk via e-mail. Gebruik daarvoor uitsluitend het adres Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien..
 
Voor het afhalen/terugbrengen van de sleutel spreken jullie vooraf af met Gery, het gemakkelijkst doet u dat via Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien..

Belangrijk: stop de sleutel onmiddellijk na de activiteit terug bij Gery en Eveline in de brievenbus. Dit is noodzakelijk voor een goed sleutelbeheer.

We kijken er alvast naar uit om jullie allen gezond en wel terug te zien en kijken uit naar een vlotte samenwerking!
 
Vriendelijke groeten
Gery en Wim